Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، شورای شهر پنجم، آخرین روز‌های خود را سپری می‌کند. شورای شهری‌ها در تلاشند به مردم بگویند خودشان بهترین عملکرد را داشتند و برعکس، آن‌هایی که در دوره قبل بودند، هیچ کارنامه مناسبی از خود به جای نگذاشته‌اند!

آن‌ها تمام سعی خود را می‌کنند که با تبلیغات به مردم بگویند، تنها خودشان هم و غم زندگی شهروندان را داشته و دارند و غیر از آن‌ها کسی کاری برایشان انجام نمی‌دهد، در همین رابطه نیز چندین بنر و عکس‌نوشته تبلیغاتی را تهیه و عملکرد نکرده‌شان را شوآف کرده‌اند! «تهران را نفروختیم»، «تهران را شفاف اداره کردیم» و «تهران را ایمن کردیم» بخشی از این شوآف تبلیغاتی است که برای شهروندان بیشتر شبیه به طنز می‌ماند تا اینکه آن را واقعی بدانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 


در همین رابطه روزنامه جوان در گفت‌وگو با کارشناسان، ادعاهای مدیریت شهری پیرامون بهبود اوضاع پایتخت را راستی‌آزمایی کرده‌است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

 


مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران:

بودجه هنگفت داشتند، اما هیچ واگن و اتوبوسی نخریدند

- باید بگویم که کار‌هایی در زمینه شهرسازی صورت گرفته، اما این‌ها برای شهروندان کافی نبوده و متأسفانه به نیاز‌های اصلی آن‌ها توجهی نشده‌است.

- اگر اعلام می‌کنند که چندین هکتار به فضای سبز اضافه کرده‌اند یا چندین کیلومتر حمل‌ونقل عمومی را توسعه داده‌اند، باید همه این اعداد را به صورت علمی ثابت کنند و کارشناسانه درباره آمار و ارقام صحبت کنند.

- آن‌ها که مدعی توسعه حمل و نقل عمومی هستند، نتوانستند واگن قطار یا اتوبوس بخرند. آن‌ها فقط توانستند خوب حرف بزنند و خوب شعار بدهند.

- طبق آمار، ۶۵ درصد بودجه شورایی‌ها مربوط به عوارض ساختمانی است، اگر آنها، تهران فروشی را عوارض ساختمانی می‌دانند که خودشان آن را بیشتر فروخته‌اند.

- بودجه این دوره از شورای شهر بسیار بیشتر از شورای شهر چهارم بود، اما با همین بودجه هنگفتی که داشتند هم نتوانستند واگن مترو و اتوبوس بخرند؛ کاری که ما انجام دادیم، اما آن‌ها به جای این اقدامات فقط حقوق دادند و حرف زدند.
 


اقبال شاکری، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو سابق شورای شهر تهران:

به نیاز اصلی شهروندان اهمیتی داده نشد

- باید از شهروندان درباره عملکرد شورای شهری‌ها سؤال بپرسید، چون آن‌ها بهترین قضاوت‌کننده در این زمینه هستند.

- شهروندانی که مهم‌ترین دغدغه و مشکل‌شان مسئله حمل و نقل عمومی در این بحران کرونا بوده‌است، به‌خوبی می‌دانند که حل مشکلاتشان اهمیت چندانی برای اعضای شورای شهر پنجم نداشته‌است.

- عدم توفیق مدیریت شهری فعلی و عدم ارائه خدمات مناسب به مردم در این دوره، غیرقابل انکار است.

- به‌طور حتم در این دوره اقداماتی انجام شده، اما باید بگویم آن‌چیزی که نیاز مردم بوده، برطرف نشده‌است.

- بودجه سه برابر بیشتر از بودجه دوره قبل داشتند که با آن می‌توانستند اتفاقات بسیار خوبی رقم بزنند، اما می‌بینیم که نه‌تن‌ها با افزایش بودجه اقدامات مؤثری در سطح شهر دیده نمی‌شود، بلکه بدهی‌شان نیز سه برابر افزایش یافته‌است!
 


احمد صادقی، رئیس سابق سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و کارشناس شهری:

مدیریت شهری فعلی دغدغه تغییر اسم کوچه‌ها را داشت

- ایام انتخابات است و در تبلیغات شورای شهری‌ها هیچ حرف علمی مشاهده نمی‌شود. در واقع اینها، یکسری حرف‌های سیاسی است که هیچ کدامشان پایه کارشناسی ندارد.

- مثلاً می‌گویند «تهران نفس کشید!» یا اینکه «هوای تهران را داشتیم!»؛ این‌ها در حالی است که همه ما شاهد آلودگی شدید تهران بودیم و همیشه انتظار وزیدن باد را می‌کشیدیم تا شاید «باد»، وضعیت کیفیت هوای تهران را بهتر کند.

- آنطور که در مدیریت شهری فعلی دیدیم شهرداری تمام تلاشش را می‌کرد که بتواند اسم کوچه‌ها را عوض کند! آن هم در شرایطی که مردم با مشکلات حمل و نقل عمومی دست و پنجه نرم می‌کردند و منتظر کمک مدیریت شهری مانده‌بودند.

معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران:

مدیریت شهری باید در جهت رفاه مردم حرکت کند

به تازگی معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز درباره شوآف مدیران شهری در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:
 


متأسفانه مدیریت شهری فعلی کارنامه مناسبی از خود به جا نگذاشته است و دود آن هم به چشم شهروندان رفته است. بنابراین نیاز است افرادی که داوطلب شورا‌های شهر شده‌اند شایستگی این کرسی را داشته باشند و در جهت رفاه مردم حرکت کنند. این شایستگی باید برای مردم احراز شود، نه اینکه در چند عکس‌نوشته شکیل به صورت تبلیغاتی نمایش داده شود!

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت شهری شورای شهر عملکرد مهدی چمران اقبال شاکری حمل و نقل عمومی ناکارآمدی مدیریت شهری فعلی شورای شهری ها شورای شهر نقل عمومی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم

مدیرعامل راه آهن با یادآوری سیر حدود ۸۰۰۰ واگن شیر بسته(بدون ترمز) در شبکه ریلی، گفت: از این تعداد ۷هزار واگن رفع ایراد شد و به شبکه سیر بازگشت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،سیدمیعاد صالحی در مراسم تقدیر از برترین‌های حوزه ایمنی ریلی گفت: با تلاش‌های مجموعه همکاران شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، سوانح ریلی از هفته‌ای 4.5 مورد در سال 1399 به 3.5 مورد در سال رسیده ایم.کاهش سوانح ریلی حاکی از از تلاش، صرف بودجه، اولویت‌گذاری و عملیات شبانه‌روزی است.

وی با یادآوری سیر 8000 واگن باری بدون ترمز (شیر بسته) در شبکه ریلی طی سنوات گذشته و ممانعت از حرکت آنها توسط راه آهن، افزود: از این تعداد 7000 دستگاه واگن پس از رفع ایراد به شبکه سیر بازگشتند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به قانون بودجه 1403 توضیح داد: کل بودجه در نظر گرفته شده برای تعمیر و نگهداری ناوگان ریلی 5 هزار میلیارد تومان است، اما پولی که برای واردات بنزین و گازوئیل در نظر گرفته شده 140 هزار میلیارد تومان است.

صالحی گفت: ای کاش در مجلس شورای اسلامی 10000 میلیارد تومان از این رقم 140 هزار میلیارد تومانی که سالانه 20 هزار کشته و 200 هزار مجروح جاده‌ای دارد را به حوزه ریلی برای افزایش و بهبود تعمیرات در حوزه خط، ناوگان و علائم اختصاص می‌دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • اشک‌های بامزه چمران در شورای شهر تهران
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله